Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

VI HAR KOMPLETTERAT VÅRT UTBUD AV KVARTS OCH MARMOR MED TVÅ NYA STENAR!

Konsumenternas sympatier har ändrats under det sista året – bland bänkskivor i sten har kvarts kommit i spets och granits och marmors popularitet har sjunkit något. Detta innebär att även vi har fått helt nya utmaningar: vi vill erbjuda våra kunder det mest passande, breda och mångfaldiga sortimentet för att varje kund ska kunna hitta något som han är ute efter.

Därför har vi kompletterat vårt sortiment i maj med två nya stenar, som vi berättar om i detta blogginlägg:

Ambiente Light kvarts av stortillverkaren Technistone

Ambiente Light är en oerhört vacker vit kvarts av Technistone med gråaktiga mönster. Ambiente Light passar utmärkt till hem som har moderna och minimalistiska drag och där dess betongaktiga utseende värderas högt.

Ambiente Light är en kvarts som är oerhört beständig mot fukt, repor, fläckar och bakterier som är tillgänglig i tjocklekarna 20mm och 30mm, med en polerad ytbehandling.

Den turkiska Nero Tropez-marmorn

Även om marmors popularitet har sjunkit något under de sista åren, är det viktigt för oss att framstå med ett brett utbud och därför utvidgar vi sortimentet även utanför kvarts-fronten.

Nero Tropez är en oerhört vacker marmorsort som präglas av dominerande ljusbeiga nyanser och genomgående vita linjer av olika tjocklekar på sin bakgrund.

Nero Tropez har sin ursprung i Turkiet – landet där närmare 30% av världens marmor finns, enligt olika källor.

Nero Tropez är tillgänglig i tjocklekarna 30mm och 20mm och passar utmärkt till både badrum så väl som kök. Det är viktigt att ha i åtanke att för att bevara marmorn i dess vackra skick, kräver den regelbundet underhåll och därför rekommenderar vi att använda marmor på ytor som har en låg användningsintensitet.

Det är mycket enkelt att beställa en ny bänkskiva och det tar max två veckor från uppmätning till montering.

Om du tycker om någon av dem, tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret eller kalkylera priset för din nästa bänkskiva. Vi har stått till tjänst för våra kunder i över 10 år och under den tiden har vi sett ett flertal trender och vi är säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Produktkatalog