Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

HUR GÖR MAN EN BESTÄLLNING OCH ÖVRIGA OFTA FÖREKOMMANDE FRÅGOR

Om du har gått igenom vårt sortiment och har hittat bänkskivan du önskar, kan du väldigt enkelt fylla i priskalkylatorn och få det första prisförslaget på din beställning.

Beställningen sker enkelt:

1. Ange så exakta uppgifter som möjligt i priskalkylatorn så får du det första prisförslaget skickat till din e-post som utgår från dessa uppgifter!

2. Vår kundbehandlare kontaktar dig inom max 1-2 dagar för att vid behov specificera några detaljer och komma överens om en passande tid för uppmätningen.

3. Vår uppmätare kommer överens om en passande tid för uppmätningen och mäter upp ditt kök. Efter det får du det slutliga priset på din bänkskiva. 

4. Efter det slutliga priset har bekräftats, kommer vår monteringsservice inom ca två veckor för att installera din nya bänkskiva! 

Vill du få mera information?  Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret ovan så tar vi kontakt med dig vid första möjlighet. Alla frågor om bänkskivor i granit, marmor och kompositsten är välkomna!

Vi mäter upp, levererar och monterar bänkskivor i 15 län. Befinner du dig på någon av öarna, ta kontakt med oss för att dubbelkolla vilka alternativ vi har för att komma till dig.  

Vår målsättning är att betjäna varje kunde och därför gör vi vårt bästa för att komma till dig! 

Vår uppmätare tar med sig produktexemplen över vårt sortiment av stenar så kan du ta en titt på de olika stenarna och dess färgvarianter. Dessutom hittar du bilder på olika stenar på sidan ”Utförda arbeten”, i vår blogg och i vår priskalkylator.

Det är bästa att mäta upp köket när man har tagit bort den gamla bänkskivan och när man har det nya tvättstället och blandaren på plats eller om du vet vilka modeller du tänker skaffa dig.  

Den gamla bänkskivan bör vara borttagen, eftersom då kan vi räkna med väggarnas och skåpens individuella egenskaper, annars kan vi inte garantera att den nya bänkskivan passar perfekt på alla köksskåp.

I de flesta fall monterar vi bänkskivor inom två veckor efter mätningen. Leveranstiden kan bli lite längre på grund av allmänna helgdagar eller vid transport till vissa orter (rådgör gärna med vår representant).

Vi ger våra bänkskivor 5 års garanti från försäljningsdatumet mot uppvisande av beställningsunderlag eller betalningskvitto. Garantin gäller för bänkskivor som monteras inomhus.

Garantin omfattar material- och tillverkningsfel och täcker såväl arbetets som materialens kostnader om felet har uppstått på grund av tillverkaren. Naturstenar är en naturprodukt och därför kan inte tillverkaren garantera att produktens färg, textur och yta överensstämmer exakt med produktexemplen. För tvättställ, blandare och andra tillbehör gäller respektive tillverkares garantivillkor. 

Garantin gäller inte:

  • om felet har uppstått på grund av felaktig användning eller bristande underhåll av produkten     
  • vid fel som inte minskar produktens värde eller försämrar dess användning
  • om produkten har modifierats på egen hand
  • för mekaniska skador
  • om ytan har skador av frätande medel (syror mm), olja, kaffe, te, rödvin eller annan liknande vätska
  • om produkten har varit utsatt för väder och vind.

Eventuell reparation eller annan garantiåtgärd förlänger inte den ursprungliga garantiperioden.

Priset som syns i priskalkylatorn innehåller alla delar som utformar priset och medför inga dolda kostnader. Det slutliga priset beräknas efter uppmätningen genom att använda samma kalkylator med förbehåll till eventuella små förändringar i mått som upptäcks vid uppmätningen. 

Man kan betala beställningen på följande sätt:

  1. Kortbetalning efter monteringen: man kan betala med kort med Xs Ys Zs bankkort
  2. Faktura: efter monteringen skickar vi ut en faktura med en 7-dagars betalningsfrist
  3. Kontanter: vid kundens önskemål kan man även betala med kontanter direkt efter monteringen

Ja, du kan beställa en bänkskiva av sten genom att skicka din ritning, men tänk på att vi inte kan ta ansvaret för att din ritning är korrekt och därför kan vi inte heller ta ansvaret för bänkskivans mått samt erbjuda monteringstjänsten.

För att undvika möjliga komplikationer, rekommenderar vi att du använder vår uppmätningstjänst.

skriv till oss

våra uppgifter

ANDREWSGRAN OÜ

Organisatsionsnummer: 11203864
MOMS nr: EE101198882

Produktkatalog