Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ANDREWS GRANITES SORTIMENT HAR KOMPLETTERATS MED FYRA NYA KVARTSSTENAR!

Det glädjer oss att kunna komma med goda nyheter till våra fans, kunder och andra bloggläsare. Med början av året 2022 utvidgades vårt sortiment med fyra nya kvartssorter – två av vår långvariga partner Technistone och två av vår senaste tillverkare Quartzforms.

Kvarts som sådan har en yta med antibakteriella egenskaper som är lätt att underhålla. Dessutom är ytan mycket beständig mot repor, fläckar, kyla och värme.

Den grova men oerhört vackra kvartssorten Residente Dark av tillverkaren Technistone

Residente Dark är unik i vårt stensortiment med sin mörkgråa bakgrund som står ut med sina molnliknande mönster. Den passar ihop med både moderna och traditionella inredningsstilar. Skivan är mycket praktiskt och finns tillgänglig i tjocklekarna 20mm och 30mm, med flammad yta.

Residente Dark är en kvarts av Europas främsta tillverkare Technistone. Vi har haft stenar av Technistone i vårt sortiment i närmare 15 år och det finns en förklaring till detta: det är utan tvekan en tillverkare med ett väldigt bra pris och kvalitetsförhållande, vars bänkskivor passar utmärkt till kök, badrum men även som fönsterbrädor.

Kvarts som sådan har en yta med antibakteriella egenskaper som är lätt att underhålla. Dessutom är ytan mycket beständig mot repor, fläckar, kyla och värme – trots detta rekommenderar vi att du använder underlägg för varma kastruller och stekpannor.

Noble Arco av Technistone med sina fascinerande mönster och linjer

I vårt sortiment hittar du kvartsstenen Noble Arco som har en ljusbeige, nästintill krämvit bakgrund som präglas av blickfångande mönster bestående av olika former och linjer. Det är inte ett vanligt mönster utan olika former och linjer skapar ett verkligen iögonfallande bänkskivomaterial.

Noble Arco finns tillgänglig i tjocklekarna 20mm och 30mm, med polerad yta.

Technistone har varit verksamma sedan 1992 – de använder kvarts, granit, glasbitar och små mängder av färgpigmenter vid tillverkning. Råmaterialen sammansätts med polyesterharts med hjälp av den klassiska Brenton-tillverkningstekniken, vilket ger väldigt beständiga kvartsstenar.

 

Två nya säregna kvartssorter av vår senaste partner Quartzforms

Quartzforms har tillverkat kvartser sedan 2010. I vårt sortiment har de funnits sedan början av 2021 och de har blivit oerhört väl emottagna av våra kunder.

År 2022 kompletteras vårt sortiment med två nya stenar från deras kollektion – Breeze Ashen Light och Planet Mars

Breeze Ashen Light är en kvarts av den nyaste tillverkaren i vårt sortiment – Quartzforms. Dess krämvita bakgrund har milda inslag och ljusgråa ådringar som sträcker sig över hela ytan.

Tack vare dess tidlösa elegans passar den både i klassiska och moderna hem.

Breeze Ashen Light finns tillgänglig i tjocklekarna 20mm och 30mm, med polerad yta.

Kvartsen Planet Mars tillhör Quartzforms Planet-kollektion som är inspirerad av solsystemets planeter. Mars har tättbelägna gyllene och vita ådringar på en brunsvart bakgrund.

Planet Mars finns tillgänglig i tjocklekarna 20mm och 30mm, med polerad yta.


Om du tycker om någon av dem, tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret eller kalkylera priset för din nästa bänkskiva. Vi har stått till tjänst för våra kunder i över 10 år och under den tiden har vi sett ett flertal trender och vi är säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Produktkatalog