Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Badrummet är ofta det minsta rummet i ett hem, dock tillbringar man mycket tid där varje dag. Därför är det viktigt att man väljer rätt material för sina ytor vid renovering av badrum.  Inredningsmaterial för badrummets väggar, golv och andra ytor bör vara praktiska och vackra.  Det är viktigt att tänka på materialens framtida underhåll och hållfasthet i en så pass fuktig miljö.

bänkskivor av natursten - ETT ELEGANT OCH VACKERT KOMPLEMENT TILL BADRUMMET

Natursten som material för ytor ger badrummet elegans och ett flertal möjligheter. Sten passar utmärkt för ytor runt handfatet eller badkaret men även som hyllor.  Bland naturstenar finns det två huvudsakliga material att välja mellan: granit och marmor

En skiva av granit i badrum är fysiskt beständig, har en hög värmetolerans och låg fuktabsorbering. Även en varm hårtång skadar inte den.  Beroende på hur ofta man använder ytan, bör man behandla den en eller två gånger per år med ett speciellt tätningsmedel som minskar stenens fuktabsorbering och därigenom ser till att granitytan håller länge.  

Marmor är klassisk och lyxig. Väljer man granit, bör man vara varsam och tänka på sina vanor, men följer man ett par enkla regler så behåller granitytor sina vackra egenskaper i åratal. 

Natursten ger ett naturligt intryck, passar bra ihop med olika typer av badrumsmöbler och därigenom är en fin helhetslösning.

Grigio Carnico marmor bänkskiva badrum
Grigio Carnico Marmor
Carrara marmor bänkskivai ljus badrum
Carrara Marmor från Italien
Emperador Dark marmorbadrum
Dark Emperador Marmor
White Ice granit bänkskiva i badrum
White Ice Granit
Crystal Absolute White kvartskomposit av Technistone
Crystal Absolute White kvarts från Technistone

KVARTS OCH KERAMIK - BESTÄNDIGA KONSTGJORDA bänkskivor

Kvarts och keramik är utan undantag lämpliga att använda för alla badrumsdelar från väggar till handfatets ytor.

Kvarts och keramik kännetecknas av en kombination av en relativt tunn yta och en mycket stor beständighet.  Tvätt- och hushållsmedel, även av de mest aggressiva slag, påverkar inte ytans färg och struktur.  Det räcker endast med en trasa och vatten för att underhålla ytorna. 

Kvartsstenens fördel är att den finns tillgänglig i många olika färger och kan därför anpassas till just den badrumsdesignen du drömmer om!

Keramik är ett lyxigt material med ett brett sortiment och mer beständigt än kvarts. Med beständigheten medföljer dock som regel ett högre pris.

I VÅRT SORTIMENT HAR VI KVARTS AV FYRA TILLVERKARE!

Noble Concrete Grey Technistone
Noble Concrete Grey från Technistone
Taurus Technistone stenskivor i badrum
Taurus från Technistone

DITT NYA BADRUM: EN HARMONI AV SKÖNHET OCH PRAKTIKALITET

Oberoende på stenslag – granit, marmor eller kvarts, bör man överväga sina dagliga vanor och utgå därifrån när man väljer badrumsmaterialet och sedan hitta en sten i passande färg.  Väljer du en sten i enlighet med dina dagliga vanor, kan du vara säker på att stenen får en längre hållbarhet och blir bekväm för dig att använda.  

Många designers är av den meningen att ett badrum bör skapa en känsla av att man är på SPA eller i Antika Roms termer.  I ett rum som inte bara är funktionellt utan även ett ställe där man kopplar av.  Därför anser vi att förutom det praktiska bör badrummet vara ett fint ställe där man trivs. 

Grigio Carnico badrum bänkskiva
Grigio Carnico Marmor
Mink kvarts kompositsten badrum
Mink kvarts från Caesarstone
Vanilla Noir kvarts kompositsten från Caesarstone
Vanilla Noir från Caesarstone
Caesarstone Oyster badrum bänkskiva i vitt
Oyster kvarts från Technistone

DET SKA VARA LÄTT ATT VÄLJA BÄST!

Under vår 15 år långa verksamhet har vi monterat granit, kvarts, marmor och keramik i våra kunders badrum – i olika färger och med olika användningsområden. Därför har vi nu sett både klassiska, minimalistiska badrum och även lyxiga span. 

Den breda erfarenheten säkerställer att vi kan hjälpa våra kunder att hitta rätt material, samt hitta en passande lösning genom samarbete med varandra.

Rådgör med våra specialister om badrumsrenoveringar genom e-post, hitta inspiration bland vår bildgalleri eller beräkna kostnaden för en bänkskiva av marmor, granit eller kvarts på sidan nedan!  

Produktkatalog