Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GRÅ ÄR I TRENDEN! TVÅ NYA GRÅ KVARTSSTENAR AV CAESARSTONE!

Olika gråa, vita och ljusa nyanser överlag har blivit oerhört populära under de senaste åren bland våra kunder. Och orsaken bakom detta är uppenbar: gråa, vita och ljusa kvartsskivor passar alla kök, oavsett vilken inredningsstil du har. 

Du hittar gråa kvartssorter som har mönster, vågor, lyster men även helt vanliga klassiska kvartssorter i en färg.

Från och med februari har vi två nya kvartssorter av Caesarstone som vi tar en titt på i blogginlägget:

 

Noble Grey är en kvarts ur Caesarstones ”Marble” kollektion, där kvarts starka sidor har kombinerats med naturstenmönster, i detta fall marmor. Noble Grey passar utmärkt till vita, gråa och svarta skåp samt till exempel träskåp.

Noble Grey är tillgänglig i tjockleken 30mm samt med polerad ytbehandling.

 

Turbine Grey har inspirerats av naturlig granit och kallas därför för ”modern granit”, dvs med mönster av naturlig granit men med kvarts enorma beständighet och långvarighet. Turbine Grey passar utmärkt till moderna eller traditionella kök, men även i en sommarstuga med träskåp och en lantlig inredning.

Turbine Grey är tillgänglig i tjockleken 20mm samt med polerad ytbehandling

Om du tycker om någon av dem, tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret eller kalkylera priset för din nästa bänkskiva. Vi har stått till tjänst för våra kunder i över 10 år och under den tiden har vi sett ett flertal trender och vi är säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Produktkatalog